Tudományos szuperhősök

Darwin vs. Pápa, Freud vs. Jung, Tesla vs. Edison, Marie Curie vs. nácik

Minden szuperhősnek vannak szuperképességei. Tesla az elektromosságot uralja (valamint betegesen vonzódik a galambokhoz), Freud képes befolyásolni az emberek szexuális gondolatait (meg drogozik is), M. Curie röntgensugaras gyűrűjével bármit elporlaszt, Darwin bármely állat bőrébe bele tud bújni, és így tovább. Einstein szupergyors – hisz számára az idő relatív, ugye. Ők a Szuper Tudomány Haverok vagy mi, á, angolul jobban hangzik:

Super Science Friends!

A Tinman Creative Studios 2014-ben sikeres Kickstarter kampányában összekalapozott egy epizódra való zsetont ehhez az eszement alapötlethez, el is készült az első rész. Ebben maga Churchill kéri a társaság segítségét, hogy derítsék ki, ki pusztítja el szisztematikusan Anglia összes almáját.

Ja, almáját.

Időutazás, kommunista lézer-zombi-robotok, meg amit akartok.

A készítők most újabb négy epizódot szeretnének összehozni, és újra a Kickstarteren gyűjtenek rá. 150.000 dolcsit kéne összeszedniük a következő két hétben. Szóval ha tetszett az első rész, és mondjuk rászánnál egy pár dollárt a folytatásra, azt itt teheted meg.

Hogy mit kaphatsz a pénzedért? Onnan kezdve, hogy rákerülsz a stáblistára, pólót, autogramos képregényt, posztert, de akár kézzel faragott Tesla szobrot is. Sőt, ha sokat dobsz bele, szerepelhetsz valamelyik epizódban is, extraként.

Na meg persze elkészülhet a következő három rész, amik ezek lennének:

tesla_vs_edison

jung_vs_freud

curie_vs_nazi

 

Szóval hajrá!


via: index, h/t: Gazsi, akinek ezúton gratulálunk az apasághoz :)

oszd meg!