Troll az állatkertben

Meglepő tények és sose hallott érdekességek állatokról

Egy Obvious Plant fedőnevű Los Angeles-i humorista (a név jelentése kb.: “nyilvánvaló növény”) városának állatkertjében járt, és információs feliratokat helyezett el az állatok ketreceinél. Az információk ugyan nagyon messze vannak a valóságtól, de legalább annyira viccesek is.

Ilyen az, amikor egy troll szabadon mászkál.

(Próbáld a szövegeket David Attenborough hangján olvasni, úgy még viccesebb!)

bagoly

A gyöngybaglyok azt hiszik, hogy a Jóbarátok főcimdalában az egyik sor úgy hangzik: “Owl be there for you”. Ne mondd el nekik az igazat! Összetörnének.

flamingo

A flamingók monogámok. Kivéve Philip, az a csapodár szemétláda!

gibbon

A gibbonok imádják a levest! Ha kint hagysz egy tányér levest, biztos, hogy egy gibbon beleül fürdőzni a meleg cuccban, miközben hangosan kiabálja, hogy “Eee EEEee Eee”, ami természetesen annyit tesz gibbonul, hogy “imádom a levest!”

kacsa

Ha 76 kiskacsának kicsi harsonákat adsz, a világ legaranyosabb parádéját fogják prezentálni.

koala

Amerika első elnöke, George Washington valójában 9 koala volt egymás vállán állva.

maci

Sose bizz egy medvében! Nagyon cselesek tudnak lenni.Ha nem látod a medvét odabent, az azt jelenti, hogy MEGSZÖKÖTT ÚRISTEN OTT VAN MÖGÖTTED NE NÉZZ HÁTRA FUSS!!

screamer

Az örvös csája látja a szellemeket. Azért sikoltozik. Élőhalottak borzasztó képei bombázzák, akik itt vannak körülöttünk folyamatosan.

szurikata

 

A szurikáták képesek a gondolataikkal kontrollálni az elektromosságot. Ha csörög a mobiltelefonod, NE VEDD FEL! Valószínűleg az egyik szurikátánk lesz az, aki megpróbál rávenni, hogy szabadítsd ki, és NAGYON MEGGYŐZŐK tudnak lenni!


Még több trollkodás: https://www.facebook.com/obviousplant

 

oszd meg!