Trailerek hétfője

Jött ma elég sok filmes újdonság, összeszedtük őket egy helyre

GoT

Áprilisban indul a Game of Thrones – Trónok harca hatodik szezonja, ma megérkezett a legújabb trailer hozzá. Ezek az előzetesek nagyszerűen alkalmasak rá, hogy újra felvegyük a bonyolult történet rengeteg fonalát. Voltak olyan jelenetek benne olyan karakterekről, akiket már elfelejtettem. Van benne sárkány is – ezt hozzá kell tenni, tudok olyanról, aki direkt a sárkányok miatt nézi, a trailereket és a sorozatot is. Ezen kívül vannak még benne harcok, arcok, ármány, és jönnek a halottak is. A trailer soundtrackja annyi, hogy “hu – ha”, de azért elég hatásos.


 Suicide Squad – Öngyilkos osztag

Egy kicsivel több Jared Leto Jokeréből – elég jó -, egy kicsivel több Batmanből, vagy legalábbis egy Batman ruhás valakiből – az IMDB szerint Ben Affleck is játszik a filmben, szóval lehet, hogy a kocsi tetején az ott ő -, és persze az őrült karakterekből. Ez a fajta megközelítése a DC Univerzumnak úgy néz ki, hogy a Deadpool felé igyekszik irányulni, reméljük, lesz olyan jó. A zene ezúttal se egy mai darab. Legutóbbi trailer alatt ugye a Queen: Bohemian Rapsody-ja szólt (és az nagyon jó ritmust adott annak a traliernek), a mostani zene ’73-as, a Sweet együttestől a Balroom Blitz.


 “Az a Harry Potteres film”

Vagyis a Legendás állatok és megfigyelésük című, amit J. K. Rowling írt, és a története Harry Potter előtt jó hetven évvel játszódik. (Egy ilyen című könyv egyébként kötelező tananyag volt Potteréknek a varázslóiskolában.) 20-as évek, New York, mágia.


Rouge One

Nem mai megjelenés ugyan, de idetesszük, hogy meglegyen. Idén se maradunk Star Wars nélkül, decemberben jön a Zsivány Egyes (csak számomra hangzik ez borzasztóan?), ami az eredeti SW trilógia előtt játszódik, arról szól, hogyan lopták el a lázadók a Halálcsillag terveit.

 

oszd meg!