Rendeljen gyermekének ebolát a neten

Alig 9 euróért hozzájuthatunk a világ valamennyi fertőző vírusához. A jó hír az, hogy ezek segítségével gyermekünk teljesen tünetmentesen lehet vírushordozó. Ugyanis plüssverziókról van szó.

A GIANTmicrobes honlapján a világ számos vírusát megrendelhetjük. Van, ami egyértelműen vicces, meg olyan is, ami az érzékenyebbeknél már kiverheti a biztosítékot. Ilyenek lehetnek a teljesség igénye nélkül a kankó, a HIV, a rák, vagy épp a Trichomonas vaginalis, aki olyan aranyosra sikerült, hogy az ember legszívesebben segítene neki gazdát találni.

giantmicrobes-rzesistek-pochwowy-trichomonas-vaginalis-1381838766

Mint megannyi pihent dolog, ez is az Egyesült Királyságból indulva fertőzte be az egész világot.

Ebola-Toy

Mondjuk az érdekes, hagy a média szemét csak akkor kezdte szúrni a dolog, amikor az ebola vírus ismét a híradók napi témája lett. Azt sem tudom, hogy a plüssebola veszélyesebb, vagy a híradós, aki az áldozatok szüleit sem kíméli, amikor hírt gyárt. A gyártó amúgy azzal védekezik, hogy oktatási célokra használnák a plüssizékat. Nem is tudom, hülyeségnek is hangzik, meg szerintem védekezniük sem kéne.

Még ez ellen sem:

hiv

Lehet náluk vásárolni közönséges házilegyet, bolhát, kullancsot, vagy épp szúnyogot. Tök jópofák, a gyerek meg fel fogja ismerni őket, mert hasonlítanak az igazira. Hogy a humor is játszik a készítőknél, azt legjobban a szintén plüssből készült számítógépes vírusok és férgek bizonyítják.

És akkor otthon mindez hogyan hangzik? Menj a szobádba és játssz a spermáddal!

Centre of the Cell shop products - 26Jun14

Nem veszek neked több szifiliszt, ha mindig szanaszét hagyod!

81wBp7msxKL._SL1500_

A termékek leírása is elég érdekes. A pestishez ez került: Régen az egész világon ismerték – fedezd fel Te is a régi szép időket! A HIV esetében ezt olvashatjuk: Erre a srácra nincs megoldás.

Kicsit fura.

De káros ez bárkire nézve? Csak az okos, vagy humoros felhasználáson múlik, hogy ezek a játékkórokozók milyen megítélés alá esnek majd. Az orvostanhallgatók között már most vírusként terjed, gyerekünket kis játékkal könnyen rávehetjük a kézmosásra, fogmosásra. Baráti ajándéknak kiváló lehet legénybúcsúra mondjuk egy kankó, ugyanezt Valentin napra ne erőltessük. Az orvosok, bohócdoktorok is könnyebben elmesélhetik a gyerekeknek egyes betegségek forrását játékosan.

Hiába a sok támadás a plüssebola gyártója ellen, lehet ez a dolog jó is, csak azt kell akarni. Én szurkolok ezeknek a kis fazonoknak.

oszd meg!