Muppet Show felnőtteknek

A bábok élete

Az ABC csatorna úgy döntött, a világ nem az igazi a Muppetek nélkül. Berendelte hát az új show-t, ami felnőtteknek fog szólni. Nem is rossz a koncepció, hiszen felnőtt több generáció, akik benyalták a bábok állatkodását gyerekkorukban, a mostani fiatalok elvárásai pedig merőben eltérnek a klasszikus tévés etalontól.

A figurák magánélete, betekintés a színfalak mögé, és a társulat tagjainak valódi kapcsolatai kerülnek a középpontba. Valami olyasmire lehet számítani, hogy minden, amit a nagyszüleink Muppet Show-jából kivágtak, azt most megnézhetjük.

Bill Prady a sorozat executive producere, akit a The Big Bang Theory okán sokan ismerhetnek. Az új show rengeteget kölcsönöz a mockumentary sorozatoktól/filmektől, ami nem feltétlenül baj, a What We Do in the Shadow esetében fergeteges volt, itt meg a bábokkal teljesen érdekes koncepció lehet.

Állítólag az egész úgy lesz felnőtt, hogy közben nem veszítik el a figurák lényegüket. Fiatalabbaknak azért nem ajánljuk. Lesz benne állítólag szex, ami bármilyen felállásban nagyon bizarrnak ígérkezik. Persze az azért elég valószínű, hogy Röfi kisasszony fogja maga alá gyűrni a menekülő Brekit. A bábok visszatérése szeptemberre várható.

Addig is itt egy kis ízelítő videó:

oszd meg!