Milyen Hellboy lett volna Stallonéból?

És De Niro hogy hozta volna Bane karakterét? És a Ponyvaregény milyen lett volna Charlton Hestonnal? És az Alien sorozat Pam Grierrel?

A moziplakát izgalmas műfaj, szeretjük, akkor is, ha nem az eredeti, hanem újragondolt, készüljön bármilyen technikával vagy stílusban is.

Peter Stults, New York-i illusztrátor plakátjai alternatív plakátok, de olyannyira, hogy nem is az eredeti filmekhez készültek. Vagy ha igen, akkor egy alternatív univerzumban. Stults ugyanis azzal játszik, hogy mi lett volna, ha a számunkra nagyon ismert filmeket egy más korban, más rendező forgatta volna le más sztárokkal a főszerepben. Ezekhez az elképzelt filmekhez készít kor- és stílushű plakátokat, amik önmagukban is nagyon komoly munkák, hát még így. Hogy például az Alien kemény blaxploitation a 70-es évekből. Hogy Frank Zappa játssza Lebowskit, David Bowie-van és Iggy Poppal.

Vannak nagyon egyértelmű választások is, például hogy a Drive 50-es évekbeli változatában James Dean lett volna a főszereplő, vagy hogy az Expendables társaságát Lee Marvin vezette volna, és a bandában ott lett volna Steve McQueen, Clint Eastwood, Telly Savalas és sokan mások.

Meglepően jó ötletnek tűnik a fiatal Al Pacino Rozsomák szerepére, az meg külön vicces, hogy a 80-as évekbeli Játsz/Ma főszerepét Kirk Douglasra osztotta a grafikus

De azért vannak nagyon meredek választások is.

2001


alien


aliens


avatar


big_lebowski


dark_knight


drive


expendables3


fifthelement


fight_club


guardians


hellboy


jurassic_world


pulp


reservoir_dogs


the_game


tron


xmen


Sokkal többet találsz itt: https://www.behance.net/peterstults

oszd meg!