Miért nem tud ilyen lenni egy magyar tv-show?

Ízelítő Jimmy Fallon világából

Van ez a pofa, aki a The Tonight Show házigazdája. Olyan sztárokat szerepeltet a műsorában, akik gyakran egyáltalán nem érdekelnek, de pillanatok alatt érdekessé teszi őket. A legjobb, hogy idiótaságokat játszik velük, parodizál, szóval azokkal a trükkökkel próbálkozik, amibe a hazai televíziós szórakoztatás rendre belesül.

Nem úgy Mr. Fallon!

Pedig ő is celebekkel csinálja a show-t. Zenész, politikus, színész, szóval szinte bárki felbukkanhat a műsorban, és ebben a cuccban szemmel láthatóan mindenki jól érzi magát.

Nem is akarok túl sokat mesélni a dologról, aki többet akar tudni a fazonról, utánaolvas. Inkább csak összeszedtem a kedvenceimet.

Kedvcsinálónak.

Lionel Richie előbb tolt slágert Hello címmel, mint Adele, elég nagy sikerű, ám a maga módján kellemetlen kis nyalóka dalocskáról van szó. Amit itt művelnek, ahhoz viszont kiváló humorérzék kell. Nem csoda, hogy nem bírják ki röhögés nélkül. Ezzel a jelenséggel még a későbbiekben is lehet majd találkozni.

Vagy nézzük Tom Cruise Lyp Sync Battle teljesítményét. Kevés filmjében alakít ekkorát, talán csak a Magnóliában, de ez mindenért kárpótol. Én nem bírtam addig röhögés nélkül, mint ő.

A Wheel of Musical Impressions már valamivel erősebb énekesi kvalitást kíván, a humorfaktora hasonlóan magas. A Bowie, meg a Britney Spears (mindkét előadótól) nagyon vad. A játék lényege egyébként, hogy teljesen agyament tételeket, mondjuk gyerekdalokat, kell egy másik énekes hangján hozni. Hozzák.

De Daniel Radcliffe találkozása az ABC-vel is igencsak menő.

Persze van, amihez szinte nyúlni sem kell, hogy az ember meglássa benne a viccet. Brilliáns duett!

Végezetül pedig Hawkeye vall színt a nézőknek.

És nekem tényleg csak egy kérdésem maradt. Miért nem lehet ilyen a hazai televíziós szórakoztatás legalább néha?

oszd meg!