A medve a szárazföld Cápája – Backcountry

A marketing szerint legalábbis ugyanazt teszi a grizzly az erdővel, amit a cápa az óceánnal: elveszi tőle a kedvedet

A trailer alapján az derül ki, hogy a sztori egészen tipikus. Kiugrunk a csajommal/pasimmal túrázni az erdőbe pár napra, a baljós jelek ellenére jól belemegyünk a sűrűjébe, találkozunk fura fazonokkal, hogy felszínre kerüljön pár titkolt tulajdonságunk, jól eltévedünk, jön a vihar, jön a pánik, jön a veszekedés (újabb rejtett tulajdonságaink kerülnek felszínre), aztán jön…

A MEDVE!

Innen nézve kicsit Cápa, kicsit Blair Witch (a youtube kommentelők már el is lőtték a Bear Witch Project poént, úgyhogy én ezt most nem), kicsit túlélős kalandműsor a discovery-ről (csak hogy még egy Bear-t berántsunk a tökéletes összkép kedvéért). A csupa nagybetűs feliratokat (miszerint GRIPPING meg TERRYFYING) felejtsük is el, azok bármit jelenthetnek, de egyébként lehet, hogy tényleg izgalmas film lesz ez.

Érdekesség: a kanadaiak 2007-ben már bepróbálkoztak egy grizzly-s horrorral, A dühöngő grizzli (Grizzly Rage) volt a címe, és 2,5 ponton áll az imdb-n… azt a lécet szerintem ez az új verzió akkor is megugorja, ha be se mutatják, csak a trailerét.

oszd meg!