A jótékonysági fotóvásár és a beton

Vegyél egy szép fekete-fehér fényképet, támogasd a sérült gyermekeket! 

A Pécsi Fotókör karácsony közeledtével gondolt egyet, és úgy döntött, felajánlják egy korábbi kiállításuk néhány képét vásárlásra, hogy a befolyt összeget az Ők Is a Mi Gyermekeink Alapítványnak juttassa.

Íme a felhívásuk a facebookról:


 

Kedves Barátok, Ismerősök, Érdeklődők!

Karácsony közeledtével a Pécsi Fotókör néhány tagjának az az ötlete támadt, hogy egy korábbi sikeres kiállításunk anyagát jótékony célra ajánljuk fel. Mivel ezeket a fotókat már nem mutatnánk be máshol, azt reméljük, hogy eladásukkal talán kétszeresen is sikerül örömet szereznünk – egyrészt annak, aki megvásárolja, másrészt a sérült gyerekek korai fejlesztésével, rehabilitációjával foglalkozó Ők is a mi gyermekeink alapítvány által, ahová a képek ára befolyna.

A 70×50 cm-es, habkartonra nyomtatott egyedi felvételek a Nick Udvar „A beton arcai” című tárlatán szerepeltek 2014 szeptemberében. A képek ára egységesen 10-10 ezer forint, amely összeget a vásárlási szándék jelzése utáni az alapítvány számlájára (adatokat lásd lejjebb) kell utalni, majd az átutalásról szóló igazolást nekünk bemutatni. Ezután a képek átvehetőek egy pécsi helyszínen, illetve egyeztetéssel igyekszünk megoldani távolabbi szállítást is.

Ők is a mi gyermekeink alapítvány, 
Erste Bank, 11992000-02509385

Az alapítvány céljairól itt olvashat: http://tinyurl.com/qfsbt6j

A kiállításról szóló fényképes illetve sajtóbeszámolók:

http://www.bama.hu/baranya/kultura/a-beton-arcai-anyag-a-tartalomban-570421

https://www.youtube.com/watch?v=9tUDkMgGB4E

A képeket a juditruprech[at]gmail[pont]com címen lehet lefoglalni!

A megosztásokat köszönjük!

A képek készítői:

Hunyadi Zsolt
Kerekes Áron
Kerekes Zoltán
Lengvári István
Ottófi József
Ruprech Judit


 

oszd meg!