Hogyan vegyük rá a férfiakat a jógázásra?

Játékkatonákkal!

Emlékszel gyerekkorod műanyag játékkatonáira? Mára felhagytak a harccal, a béke útjára léptek.

yj_all2

 

Dan Abramson játékgyáros játékos ötlete volt az egész. GI Joe immár Yoga Joe névre hallgat, fegyvert nem visel, viszont odafigyel a testi és lelki egészségre, gyakorlatra, egyensúlyra és ilyesmikre.

productshots_0001s_0002_TREE_2

 

Abramson célja részben az volt, hogy valahogy rávegye a férfiakat is a jógázásra. Itt, nyugaton ugyanis valamiért ezt az unatkozó háziasszonyok sportjának tartják még mindig, holott azért kicsit másról szól a dolog.

downwarddog_medley1

Másrészt a figurák a maguk testtartását (ászana) tökéletesen tartják, szóval tanulmányi célokra is tökéletesek, főleg kezdőknek.

productshots_0000s_0003_COBRA_2

Emellett meg roppant vicces az ötlet szerintem. (Amúgy valószínűleg mások szerint is, mert Kickstarteren szedte össze Abramson a pénzt a gyártásra.)

productshots_0000s_0002_MEDITATION_2

Egyedül talán a rózsaszín változatot érzem kissé erős túlzásnak – bár a rózsaszínt minden megjelenési formájában túlzásnak tartom, ez igaz -, de itt még ez is jól mutat. Vagyis annyira rosszul, hogy az már.

pinkjoes1

A figurák a http://www.brogamats.com/ weboldalon előrendelhetők (a pink verzió sokkal drágább).

Emellett kaphatók olyan jógamatracok és jógamatrac-táskák, amik talán eléggé férfiasak ahhoz, hogy a pasik is kimerészkedjenek velük emberek közé anélkül, hogy tájékozatlan és korlátolt férfitársaikban felmerülnének kérdések a nemi identitásukkal kapcsolatban. (Az a középső egy burrito, de dönernek is elmegy.)

quiverbag_frontview_product2

burrito_angleview_forweb2 ninjabag_backview_product2

 

(h/t: boredpanda)

oszd meg!