Csaj vagyok és szemtelenül fiatal!

Ezek mellett még okos, energikus, kitartó, kötelességtudó, hód és 2015 lesz álmaim éve. Ezeket mind a netről tudtam meg.

Mindenki tegye a kezét a szívére – vagy bárki más szívére – és jelentsétek ki, hogy még sohasem töltöttetek ki netes tesztet. Pedig nyilván azt gondoltátok ti is, hogy az egész egy baromság…

…de az unalom nagy úr.

big-lebowski-the-dude-is-bored

Ma reggel, miután beértem a munkahelyemre, felcsaptam a laptop tetejét és már kezdődött is a jól megszokott szkennelés: facebook – email – másik email – melós email – hirekeső – és, láss csodát, a fészen elémpattan ám egy TESZT! Méghozzá azt ígérik, hogy megmondják, mennyi idős vagyok belül (mert nyilván aki ilyen tesztet kitölt, az úgy gondolja, hogy fizikális kora és lelkének ifjúsága között differencia lehet). Jelentem alássan kiderült, hogy 19 éves vagyok. És lány. Vagyis inkább az derült ki, hogy 19 éves vagyok és a tesztet lányoknak készítették.

Innentől jöhet a feladvány: hány éves vagyok belül, ha a net szerint 19 éves lány vagyok belül, de nem vagyok lány. Sem belül, sem kívül. Mondjuk kívül 19 éves sem, de azért nem haragszom, hogy ezt tippelte rólam a robot.

Viszont elgondolkodtam, mert nem sokkal később a nap folyamán a szemem elé került egy másik teszt, amely azt hivatott megmondani, hogy milyen évem lesz. No, akkor nézzük, mit tud még rólam az algoritmus.

Ezen a linken megtaláljátok a “milyenévedlesz”-tesztet, és itt értem el a többit is. Merthogy vannak még az oldalon!

Mi vagyok én?
Mi vagyok én?

 

Neki is ugrottam, és észrevettem, hogy több is foglalkozik az életkorral. Mondom én, hogy lányos oldal… Van teszt, ami megtippeli, hogy mennyi idős vagyok ténylegesen, fizikálisan. Eszerint 21 (nem). Hosszú, izgalmas élet elején járok, nem tudom, hova vezet az út, de nincs, ami megállítana. Najó, ennek egy része lehet, hogy igaz. Az, hogy nem tudom, hova vezet :D

Van olyan is, ami azt tudja, hogy hány éves vagyok a szívem mélyén. 27 (nem). Kiegyensúlyozott vagyok, laza, semmi sem rendít meg, sok energiám és sok tapasztalatom van, két lábbal állok a földön… megy ez. Imád a gép, nem tud rosszat mondani rólam.

Na húzzunk bele! Nézzük mi az életem értelme? Hoppáhoppá! A munka(?!%éskoponya§fcuk??!!).

working-hard

 

Itt le is buktatta magát a teszt csaj-ügyileg, mert az egyik kérdés az volt, hogy mikor esne leginkább jól egy csokor virág. Nem jutott eszembe magamtól ilyen alkalom, de segítségemre sietett a Tervező, hiszen három lehetőség közül választhattam. Ebből az egyik az volt, hogy amikor megkérik a kezemet. Mondjuk, hogy ebből miképpen jött ki, hogy a munka az életem értelme, azt nem tudom. Kijött.

Ezek után már csak két teszthez volt erőm. Mindenképpen meg akartam tudni, hogy mi a paraszt nevem (Feles Elek – namostakkorlányoknakvagyfiúknakszól? vagyparasztcsakfiúlehet? és miért ez a nevem, ha éber alak vagyok, gyors gondolkodó, mindig van egy odaillő beszólás a nyelvem hegyén, mindig egy lépéssel a többiek előtt járok), de igazán csak akkor dobtam le a láncot, amikor kiderült, hogy ha állat lennék, hód lennék. Biztosan a széles, lapos farkam miatt, bár a droid arra fogta ítéletét, hogy szembeszállok a problémákkal és meg is oldom azokat. Mint egy hód. Lehet, hogy mégis elpaskolom a probléma fenekét a széles, lapos farkammal?!

Forrás: pinterest
Forrás: pinterest

Azonban a legjobb hír, ami tesztből kiderülhetett ma, hogy 2015 álmaim éve lesz. Yheesssss!!..rám férne mondjuk. De, ha ez önmagában nem lenne elég, rögtön azután, hogy kiderült, idén nem lesz akadály előttem, a jellemzésből az is világossá vált, hogy tele vagyok tehetséggel és vággyal, az eszem borotvaéles, a szívem meleg és kedves, minden reményem, kívánságom – érted: az összes!! – valóra válik 2015-ben, ami mellesleg igazán LÁTVÁNYOS év lesz. Oké, ma tényleg volt egy részeges napfogyatkozás. Nade különben?! Végig menni fog a stroboszkóp? Vagy tűzijáték lesz 0-24, 7/7, 365/365? Vagy mit jelent ez?

friday-champagne-celebration-partying-steve-carell-tgif

 

Teljesen össze vagyok zavarodva. Most ezt miért kellett a végére?

Összességében azonban pozitív mérleggel zártam a tesztelést, hiszen egy csomó csodálatos dolog derült ki rólam! 19-21-27 éves, tehetségesokosszépkitartóFelesElekhódlány vagyok.

Különben van bárki, akinek egy ilyen valaha is azt írta, hogy ő egy öreg, ronda, hülye, tehetségtelen, Köcsög Kázmér, patkánygörény? Ha van, akkor kommentben jelentkezzen.

Aggódni azonban nem érdemes, ha véletlenül ilyen eredmény jött ki. Mert ha az csak annyira igaz, mint hogy én egy 19 éves, jóseggű… – elnézést, továbbgondoltam – …szóval gyönyörű lány vagyok, akkor mindenki biztos lehet benne, hogy ő a legszuperebb ember a világon. Ha pedig csupa pozitív dolgot állít rólad a net, akkor meg azért nyugodjál meg, mert attól megnyugszol.

ism

oszd meg!