Bill Murray 65 éves

Boldog születésnapot Bill Murray!

Tegnap volt Bill Murray születésnapja. Kicsit lecsúsztam, de a fateromat is csak ma köszöntöm, pedig neki tegnapelőtt volt, szóval ennyi talán belefér. Összegyűjtöttük a 10 legmenőbb dolgot, amit erről az elképesztő pasasról tudni lehet. A lista a teljesség igénye nélkül készült, a válogatás tök szubjektív, szóval nyugodtan összeállíthatja mindenki a saját listáját, de a miénk ez.

bill-murray-wallpaper-1398244613

1. Nem vállalta a Forrest Gumpot!!!

2. Hunter S. Thompson egy székhez kötözte, majd belökte egy medencébe. Kis híján megfulladt, de ettől ez még rohadt menő.

3. 20 évesen letartóztatták, mert marihuanát próbált az országba csempészni egy amerikai reptéren.

4. Megdobta Wes Andersont 25.000 dollárral, mert ennyibe került egy repülőgépes jelenet, ami amúgy kimaradt volna a Rushmore-ból. A filmben a mester is játszott. A gázsija 9000 dollár volt. Cool.

5. 2000-ben egy éjszakára pultosnak állt. A rendeléstől függetlenül mindenkinek tequilát szolgált fel. A Wu-Tang Clan tagjai (RZA és GZA) is a vendégek közt voltak.

6. 1993-ban véletlenül eltörte Robert De Niro orrát.

7. A Garfield filmet azért vállalta el, mert bírta a Coen testvérek filmjeit. Csak később realizálódott benne, hogy ez a Joel Cohen nem az a Joel Coen.

8. Időnként betéved egy házibuliba (meghívás nélkül), ahol elmosogat, aztán továbbáll.

9. Képes több, mint 1 percig kezet rázni, ha épp úgy tartja kedve.

10. Énekelt duettet Clint Eastwoddal, gitározott Eric Claptonnal.

oszd meg!